Side Area Logo
Welkom bij Trucks en Trailers Nederland

Trucks & Trailers Nederland
Van Gaesbekestraat 35
2274RT Voorburg
Tel: 06-51380620

info@trucksentrailersnederland.nl
www.trucksentrailersnederland.nl

Huijbregts nieuw bestuurslid

Jeroen Huijbregts is per 1 oktober toegetreden als nieuw bestuurslid van Brancheorganisatie Trucks & Trailers Nederland. Hij zal tezamen met overige bestuursleden Ton van der Burg en Wim van Rheenen (tevens voorzitter) de belangen behartigen van de leden en zich hard maken voor tal van kwesties die vandaag de dag spelen in de branche.

Huijbregts heeft reeds vele jaren ervaring in de handel in nieuw en gebruikt zwaar transportmaterieel, eerst als accountmanager bij MAN en nu als algemeen manager bij Van der Heiden Trucks B.V. Hij kent het wereldje van binnen en van buiten.

“Ik heb mijzelf aangemeld als bestuurslid voor Truck en Trailers Nederland omdat ik overtuigd ben, dat bepaalde gemeenschappelijke problemen en uitdagingen sneller en makkelijker worden opgelost als er opgetreden kan worden vanuit een collectief standpunt van de branche,” zegt Huijbregts. “Hierbij denk ik aan regelgeving m.b.t. documenten, transito keuringen, verzekeringen en nog veel meer. Tevens zie ik in de nabije toekomst uitdagingen waar wij met een collectief standpunt een groter draagvlak en mogelijkheden kunnen creëren, zoals export beperkingen van bepaalde landen en/of sancties, euro 6, en LNG,” aldus het nieuwe bestuurslid.

Voorzitter van Rheenen is zeer te spreken over het toetreden van Huijbregts. “Naast het feit dat we eigenlijk met een te klein groepje waren, kan Jeroen veel nieuwe kennis en ideeën bijdragen. Hij is van de nieuwe generatie ondernemers binnen de branche, jonge mensen die de toegevoegde waarde van een organisatie als T&TN zeker zien. Ook voor hen kunnen wij veel betekenen,” stelt van Rheenen.

Als brancheorganisatie heten wij Jeroen Huijbregts van harte welkom als nieuw bestuurslid.