Side Area Logo
Welkom bij Trucks en Trailers Nederland

Trucks & Trailers Nederland
Van Gaesbekestraat 35
2274RT Voorburg
Tel: 06-51380620

info@trucksentrailersnederland.nl
www.trucksentrailersnederland.nl

Nieuwjaarsborrel Trucks & Trailers Nederland

T&TN nodigt al haar leden uit voor een Nieuwjaarsborrel op vrijdag 23 januari 2015 in AC Meeting Center Utrecht-De Meern.

Op vrijdag 12 december is Brancheorganisatie Trucks & Trailers Nederland voor het eerst samen gekomen met een aantal leden. Dit is een zeer succesvolle en inspirerende bijeenkomst geweest waarbij aandacht is besteed aan onder meer de volgende onderwerpen:

– Belangenbehartiging bij de Nederlandse overheid en de Belastingdienst is voor de branche van groot belang. Voorzitter van Rheenen zal hier ook in 2015 veel aandacht aan besteden.
– Veel T&TN leden ondervinden moeilijkheden in de samenwerking met de RDW en zouden graag zien dat bepaalde zaken – waaronder het transito kenteken – soepeler gaan. Hier gaat T&TN de komende tijd aan werken.
– Tijdens de bijeenkomst zijn speciaal ontworpen lidmaatschapsbordjes uitgedeeld die de brancheorganisatie promoten en het imago versterken.

Met het oog op deze positieve eerste bijeenkomst, heeft de T&TN organisatie besloten het nieuwe jaar in te luiden met een informele Nieuwjaarsborrel.
Graag nodigen wij onze leden uit om op vrijdag 23 januari 2015 het glas te heffen bij AC Meeting Center Utrecht-De Meern.

Programma
19:00 uur: Ontvangst met een glas prosecco
20:00 uur: Serveren van koffie, thee, mineraalwater en muffins
20:15 uur: Korte presentatie Voorzitter Dhr. van Rheenen, gelegenheid voor vragen
22:30 uur: Besluit bijeenkomst met de mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje

Het adres van de locatie is: Meerndijk 59, 3454 HP De Meern
De locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als geinteresseerden vóór 31 december hun deelname zouden kunnen bevestigen. Dit kan door een email te sturen naar n.vanderburg@trucksentrailersnederland.nl of info@trucksentrailersnederland.nl met daarin de naam en het aantal deelnemende personen.

Wij hopen u op 23 januari te zien bij de Nieuwjaarsborrel!