Side Area Logo
Welkom bij Trucks en Trailers Nederland

Trucks & Trailers Nederland
Van Gaesbekestraat 35
2274RT Voorburg
Tel: 06-51380620

info@trucksentrailersnederland.nl
www.trucksentrailersnederland.nl

T&TN werkt hard aan integriteitslabel

Buy and Sell Reliably campagne binnenkort van start.

Dat leden van Brancheorganisatie Trucks & Trailers Nederland integer zijn, staat als een paal boven water. T&TN werkt er hard aan om de integriteit, professionaliteit en betrouwbaarheid van haar leden te bevestigen, te vergroten en bekend te maken.

Zo start op vrijdag 22 mei de campagne “Buy and Sell Reliably”, een reeks advertenties waarin T&TN stelt dat kopen van of verkopen aan één van haar leden betrouwbaar en professioneel is. Zoals je goed vlees bij de Keurslager haalt, koop je goed gebruikt transportmaterieel bij een T&TN lid. Daar staat Trucks & Trailers Nederland voor.

Natuurlijk is dit niet iets wat de brancheorganisatie zomaar roept. Alle leden zullen binnenkort een integriteitsverklaring toegestuurd krijgen om in te vullen en te ondertekenen. Bij nieuwe leden zal dit standaard zijn in de lidmaatschapsprocedure. Het doel is om een landelijk en mogelijk internationaal erkend integriteitslabel op te zetten waaraan alle Nederlandse gebruikte truckhandelaren getoetst kunnen worden.