Side Area Logo
Welkom bij Trucks en Trailers Nederland

Trucks & Trailers Nederland
Van Gaesbekestraat 35
2274RT Voorburg
Tel: 06-51380620

info@trucksentrailersnederland.nl
www.trucksentrailersnederland.nl

Vrijkaarten Week van de Ondernemer voor T&TN leden

T&TN leden kunnen nu gratis vrijkaarten aanvragen voor deelname aan de Week van de Ondernemer.

De Week van de Ondernemer 2015 (WVDO15) zal plaatsvinden op 14, 15 en 16 april in het Beatrix Theater in Utrecht. MKB-Nederland aangesloten brancheorganisaties hebben de mogelijkheid hun leden te voorzien van gratis vrijkaarten om deze interessante bijeenkomst bij te wonen. Zo dus ook Brancheorganisatie Trucks & Trailers Nederland.
Het thema van de WVDO15 is “Futureproof ondernemen”, waarbij de focus volledig ligt op het toekomstklaar maken van uw bedrijf. “Hoe verdient u over vijf jaar uw geld?”. “Wat moet u doen om niet ingehaald te worden door uw concurrenten?”. Een groot aantal topondernemers en specialisten – waaronder Minister-president Mark Rutte, Minister van Economische Zaken Henk Kamp, voormalig topsporter Pieter van den Hoogenband, en allrounder Henkjan Smits – zal tijdens dit evenement een woordje doen. Daarnaast kunt u deelnemen aan een breed scala masterclasses en diverse learning sessions bijwonen. En vergeet vooral de netwerkborrels niet waarbij u collega ondernemers kunt ontmoeten en wellicht direct zaken kunt doen. Voor het volledige programma verwijzen wij u graag naar www.weekvandeondernemer.nl
Indien u interesse heeft in vrijkaarten verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken aan de voorzitter Dhr. van Rheenen, door middel van een email naar info@trucksentrailersnederland.nl.